5.png

Integraal belastbaarheidsonderzoek

Nieuw belastbaarheidsonderzoek voor stagnerende re-integratie na kanker

Bij blijvende twijfel over wat iemand met kanker na behandeling aankan of bij stagnerende re-integratie zonder duidelijke oorzaak is een nieuwe aanpak nodig. Daarom ontwikkelde Re-turn samen met Ergatis een integraal belastbaarheidsonderzoek.

De fysieke en psychische gevolgen van kanker kunnen de terugkeer naar werk bemoeilijken. Ook het vinden van een balans tussen werk, privé en herstel is uitdagend. Als medewerkers hierbij hulp nodig hebben, kunnen ze terecht bij Re-turn. Re-turn ondersteunt werknemers en werkgevers bij het realiseren van een goede verbinding van herstel en re-integratie.

Als de belastbaarheid van een medewerker achterblijven bij de verwachtingen of als er sprake is van stagnatie van de re-integratie zonder aanwijsbare oorzaak, dan biedt het belastbaarheidsonderzoek door Ergatis uitkomst. Met dit onderzoek brengen we alles wat een medewerker belemmert en de fysieke en psychische belastbaarheid in kaart.
Als bedrijfsarts kunt u verwijzen naar deze gecombineerde aanpak. Onderstaande verwijswijzer helpt bepalen welke verwijzing passend is. Hiermee kan de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment worden geboden.

Verwijswijzer re-integratie na kanker

Heeft u twijfel over wat iemand met kanker kan of blijft de belastbaarheid van een medewerker achter bij de verwachting? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker