5.png

Bedrijfsartsen

“Mijn ervaringen met Re-turn zijn positief. We werken soepel samen en ik zie mijn cliënt vooruitgaan. Daar is mijn opdrachtgever ook blij mee.”

U bent bedrijfsarts en u heeft steeds vaker werknemers met kanker in uw spreekkamer. U wilt dat zij zo goed mogelijk herstellen en kunnen omgaan met de langetermijngevolgen van de ziekte. U begeleidt tijdens de behandelingen. U zet de lijnen uit voor opbouw en re-integratie als de behandelingen zijn afgerond. U adviseert werkgever en werknemer. En Re-turn helpt die adviezen in praktijk te brengen door ondersteuning aan werknemer én werkgever.

Wijs uw cliënt en opdrachtgever daarom op Re-turn. Via onze effectieve alles-in-1-methode ‘Werkkracht bij kanker’ helpen wij hen beiden om de regie over werk en herstel te nemen. Door (ervarings-)kennis te delen en voor te lichten. Door praktische tips. Door de combinatie van revalidatie en werk. Door de werkgever te betrekken, samen met u.

De eerste stap is altijd een uitgebreide quickscan waarbij uw arbeidsprognose input is. Zo krijgt u via een helder profiel direct inzicht in de mogelijkheden en het vervolgtraject van uw cliënt.

Benieuwd welke maatwerkaanpak voor uw cliënt werkt? Of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op of meld uw patiënt aan voor een quickscan.

Bij blijvende twijfel over wat iemand aankan of bij stagnerende re-integratie zonder duidelijke oorzaak is een nieuwe aanpak nodig. Re-turn ontwikkelde samen met Ergatis een integraal belastbaarheidsonderzoek om in kaart te brengen waar de medewerker behoefte aan heeft.

Schrijf je nu in voor de geaccrediteerde masterclass NVAB richtlijn kanker en werk. Alle kennis die je nodig hebt in 1 dagdeel!
Bekijk de flyer of meld je direct aan.

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker