6.png

Verwijzers

U bent huisarts, oncologieverpleegkundige, fysiotherapeut of een andere (para)medicus. En, u heeft een patiënt met kanker in behandeling. Dan wilt u natuurlijk dat hij of zij zo goed mogelijk herstelt, en kan omgaan met de langetermijngevolgen van de ziekte. Maar hoe past werk hierbij? Want werk is meedoen én meetellen – ook bij kanker. Hoe werkt re-integratie dan eigenlijk? En welke gouden adviezen kunt u hem of haar geven?

Wijs uw cliënt dan op Re-turn. Via onze effectieve alles-in-1-methode ‘Werkkracht bij kanker’ helpen wij hem of haar om de regie over werk én herstel te nemen. Samen met u.

Daarnaast zijn wij er ook voor u. Want in de praktijk blijkt dat verwijzers steeds meer vragen krijgen over verzuim en revalidatie bij kanker. Bijvoorbeeld over wet- en regelgeving, doorwerken tijdens de behandelingen en uw eigen rol hierbij.

Daarom bieden wij speciale masterclasses, die wij ook in-company (voor uw hele team, op maat) voor u kunnen organiseren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Tip! In 1 dag helemaal up-to-date met de geaccrediteerde Masterclass kanker en werk voor bedrijfsartsen. De Masterclass is gebaseerd op de richtlijn kanker en werk (NVAB) en wordt regelmatig georganiseerd

Bekijk een voorbeeld van de poster

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker